’JEG FØLER MIG MINDRE ALENE MED DE TING, SOM ER SVÆRE…’

Kropsterapi i Netværkshuset Q-Værk
11. juni 2018
NÅR DE UBEHAGELIGE FØLELSER FÅR PLADS, BLIVER DE MINDRE
24. august 2018
 
’JEG FØLER MIG MINDRE ALENE MED DE TING, SOM ER SVÆRE…’

Projekt Q-Værks samtalegrupper er et tilbud for kvinder, der har været udsat for partnervold. I samtalegrupperne etableres et trygt rum, hvor kvinderne kan dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Det gør en stor forskel at kunne spare med andre, som har været i lignende situationer og som forstår, hvad det handler om.

Jeg valgte samtalegruppen fordi jeg tænkte, at jeg havde brug for at snakke ud omkring, hvad jeg havde været i gennem. Men også fordi, jeg tænkte, det kunne være gavnligt at høre andres historier og spare med andre’. (anonym deltager)

I samtalegrupperne deles oplevelser og erfaringer samt glæder og udfordringer ved at have brudt med en voldelig partner. Med hjælp fra en psykoterapeut får kvinderne støtte og metoder til at håndtere og bearbejde de følgevirkninger, som volden efterlader sig.

Det giver et rum, hvor jeg ikke behøver at lade som om, at alting er godt’. (anonym deltager)

Samtidigt styrker samtalegruppernes kvindernes sociale netværk og giver følelsen af ikke at stå alene med de svære ting.

Det er en unik mulighed for at møde ligesindende som samtidigt har forståelse for det, man har været udsat for og har været i gennem’. (anonym deltager)
I samtalegruppen arbejder jeg med mig selv og får igen følelsen af at være ’normal’. (anonym deltager)

Samtalegrupperne er ét af netværkshuset mange tilbud for voldsudsatte kvinder og børn. Derudover tilbyder netværkshuset netværksaftener med mad, talks, individuel rådgivning, kropsterapi, coaching og netværksarrangementer.
For at kunne fortsætte det vigtige arbejde for voldsudsatte kvinder og børn har vi brug for din hjælp. Bliv støttemedlem i Projekt Q-værk og støt vores arbejde med et fast månedligt beløb. Takket være din støtte kan vi hjælpe voldsudsatte kvinder og børn til et værdigt liv uden vold. Se mulighederne for at blive støttemedlem her:
Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem i Projekt Q-værk.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.