Netværksarrangementer

Netværksarrangementer

Projekt Q-Værk holder løbende netværksarrangementer for voldsudsatte kvinder og deres børn med det formål at styrke det sociale netværk og skabe hyggeligt samvær. Vi tror på, at et støttende netværk og positive oplevelser hjælper i den svære tid efter bruddet med den voldelige partner.
Eksempler på netværksarrangementer Projekt Q-Værk har afholdt:

Projekt Q-Værks Nytårskur 2018
I januar inviterede Projekt Q-Værk 60 kvinder og børn samt frivillige på en Nytårskur på Skjoldenæsholm Slot, hvor vi fejrede det nye år og nød en fantastisk weekend. Nytårskuren bød på skattejagt, styling, festmiddag, underholdning for store og små samt en rolig overnatning i smukke omgivelser. Projekt Q-Værk havde inviteret kvinder og børn fra bl.a. Danner, Dansk Kvindesamfunds krisecenter og Garvergården i København.

Michelin middag på Kokkeriet
I oktober 2017 inviterede Projekt Q-Værk 12 kvinder på en luksuriøs aften på michelin restauranten Kokkeriet. Efter styling af Frisør Ivonett og limousinekørsel nød kvinderne en 12 retters middag med smagfulde vinen. En ekstraordinær oplevelse med gode snak og hyggeligt samvær.

Kontakt os på tlf 93929003, hvis du ønsker at deltage i en af Projekt Q-Værks netværksarrangementer eller ønsker at høre mere.
 

Netværksarrangementer skaber nærvær og støtte.