Projekt Q-Værks rengskab til Indsamlingsnævnet ’17-’18
2. maj 2018
’JEG FØLER MIG MINDRE ALENE MED DE TING, SOM ER SVÆRE…’

9. august 2018

KROPSTERAPI I NETVÆRKHUSET Q-VÆRK


Tak til Yogaudstyr.dk for den fine donation af yoga puder og måtter.

“Vi er både krop, følelser og tanker. I dag befinder vi os dog mest oppe i hovedet, hvor vi prøver at regne den ud. Det skaber ubalance med forskellige spændinger, uro, angst, depression og meget andet til følge. Derfor skal vi ned i vores intelligente krop, blive bevidst om dens signaler og igen lære at lytte til den.” fortæller Tina, underviser i kropsterapeutisk træning.

Som noget helt nyt tilbyder Projekt Q-Værk kropsterapeutisk træning for kvinder der har været udsat for traumatiserende hændelser, og som har behov for at finde ned i kroppen igen.
Kropsterapeutisk træning er dybdegående og holistisk tilgang, der hjælper os til at komme ned i kroppen og løsne spændinger. Træningen skaber øget kropsbevidsthed. Du lærer at blive bevidst om, lytte til og blive fortrolig med din krops signaler.

Selve træningen er inspireret af traditionelle bevægelsesformer og har bl.a. rødder i alt det bedste fra karate, kinesisk medicin, zoneterapi, akupressur og afspænding.
Sammenhængen mellem krop og psyke bevidstgøres. Træningen skaber tid og rum til at mærke sig selv, og give plads til de følelser, der måtte komme op. Det giver energi, glæde og velvære, når vi giver lov til at mærke det hele, slipper det og giver det fri.
Det gør os robuste, når vi tør blive hos og være med os selv med det hele.

Igennem træningen arbejdes der med udholdenhed, og at få en stærk kerne, hvor man genvinder tilliden og troen til sig selv og omverden igen.

Undervisningen tilrettelægges og udføres af Tina.

Vil du vide mere, eller tilmelde dig den kropsterapeutiske træning?
Så kontakt Projekt Q-Værk på tlf: 93929003 eller email: kontakt@qvaerk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.