BLIV STÆRKERE OG GLADERE MED Q-VÆRKS LØBEKLUB

VIL DU HAVE HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING?
4. september 2018
CSR-samarbejde med Projekt Q-Værk
10. oktober 2018
Hos projekt Q-værk har du mulighed for at deltage i gratis ugentlig løbetræning. Fysisk træning udløser endorfiner i kroppen, , som kan være med til at give større mentalt overskud, bedre søvn, mindskelse af stress og mere energi. Samtidigt er det en hyggelig mulighed for at træne sammen med andre kvinder og for at komme ud og få friske røde kinder i sen-sommeren.

Træningsprogrammer er tilrettelagt så alle kan være med og er fokuseret på at styrke hele din krop. Udover at løbetræne, træner vi mobilitet, mave, ryg, baller, fødder og arme. Træningen styrker dine musker og din balance og du vil opleve at få forbedret kondition og øget fedtforbrænding. Det foregår som funktionel træning i det fri – så mød op i tøj, der passer til vejret og i fodtøj, du kan bevæge dig i.

Fysisk træning er en måde at opnå en sundere livsstil og et større fysisk og mentalt overskud. Det kan være gavnligt for dig, som ønsker at gå styrket igennem en livskrise og i livet i det hele taget.

Kunne du tænkte dig at være med, så kontakt underviser Anne-Grete på agd@qvaerk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.