Arrangementer ud af huset

Arrangementer ud af huset

I Projekt holder vi løbende arrangementer ud af huset for dig og dine børn. Til arrangementerne får du og dine børn mulighed for at dele sjove og positive oplevelser med andre.

Eksempler på arrangementer ud af huset:

Projekt Q-Værks Nytårskur 2018
I januar inviterede Projekt Q-Værk 60 kvinder og børn på en Nytårskur på Skjoldenæsholm Slot, hvor vi fejrede det nye år og nød en fantastisk weekend. Nytårskuren bød på skattejagt, styling, festmiddag, underholdning for store og små samt en rolig overnatning i smukke omgivelser.

Michelin middag på Kokkeriet
I oktober 2017 inviterede Kokkeriet, Projekt Q-Værk og 12 kvinder, på en luksuriøs middag. Efter styling af Frisør Ivonett og limousinekørsel nød kvinderne en 12 retters middag med smagfulde vine. En ekstraordinær oplevelse med gode snak og hyggeligt samvær.

Bondegårdsferie 2018
I sommeren 2018 inviterede Projekt Q-Værk 10 kvinder og 16 børn på en koloni med overnatning i naturskønne omgivelser på Møn. Her badede vi i solnedgangen, var på bondegårdsbesøg, spillede en masse spil, gik på skattejagt og spiste is i lange baner. Det var et dejligt afbræk i hverdagen, og der blev skabt gode nye bekendtskaber.

Vil du vide mere?
Så kontakt os her
 

Netværksarrangementer skaber nærvær og støtte.